| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
AramaArşivSon Eklenen VideolarEn Çok Okunan Yazılar
|
AH O ESKİ AŞKLARsen varsın ama sende farklı değilsin sevdiğim
ObiDergi ekibine kahve ısmarlamak ister misiniz? :)Etiket hüzüh;hüsran;sadakatsizlik; Sevdiğim bu yazım sana şuan gözyaşlarım bir bir damlıyor hayatımdasın artık sen varsın ve sonum olacaksın güzel bir yuvamız olacak ama yaşadıklarım seni gördüğümde bir hiç olduğunu düşünüyordum çünkü sanki sen farklıydın ama yanılmışım , biliyorum şimdi çokkk uzaklardasın istesekte ulaşamayacağız birbirmze ama o eski aşklar yokmuydu el ele tutuşabilmek için aylarca beklerledi erkek kıza kız erkeğe sadık kalırdı,ama şimdi bu durum farklılaştı herkes çok değişti bir erkek istekleri uğruna ulaşamadığı sevgilisinin yerine başkasını koyabiliyordu,sevgilisine ulaşabilme imkanı oolsa bile seven insan sevdiğine dokunabilirmiydi o yanlışı yapabilirmiydi ama artık iş çığrığından çıkmış durumda kimse birbirini bekleyemiyor beklemesini bimiyor ve olan onun sadık kalacağını düşüncesine koyan kıza oluyor.bu aldatma değilde neydi günü birlik bir ilişki olsa bile bu neydi?bir istek uğruna sevdiğinin canını yakma belkide aklındaki düşünceleri değiştirmesi bunun farkındamıydın sevdiğim nerden farkında olacaksınki ama bu böyle geçmişimdede aynıymış şimdide aynı böyleymiş ben yanılmışım neysekibu hatam ikinci dersim oldu insan herkesi kendi gibi zannetmeyecek hiç kimse masum değildir öylesi zanet zor bulunur yada dediğim gibi artık hiç yok ah o eski aşklar keşke o devirde olsaydımda bu durumu görmeseydim;yanılacağımı düşünmemiştim demek herkes aynı artık teşhisi koydum bu konuda hiç değilse karşılaştığım herkes çevremde gördüklerim bunlardan ders çıkartıp gözümü yummasaydım şimdi belkide istemeyecektim yine üzülmeyecektim ama insan ne yaparsa kendine yapar herşey kendi elindedir şuan sadece tanrıya bırakıyorum o en iyisini yapar aşk denen şey bu değil artık aşk yok ah o eski aşklar ne kadar gerçekmişssiniz
Yazdırılabilir Sayfa |
Word'e Aktar |
Tavsiye Et
| Yorum Yaz
Bu habere toplam 1 yorum yazılmıştır. Derviş Ömer ÇAĞLAR
[ 29 Nisan 2008 17:27 ]
Yazınız gayet akıcı olmuş. Duygularınızı son derece güçlü bir biçimde ifade etmişsiniz. Ama yazım kurallarına fazla uymadığınızdan dolayı ifadeleriniz bazen anlaşılmakta güçlük çekilebiliyor. Yada demek istediğiniz şey, imla eksikliği yada yanlışları yüzünden farklı anlaşılabiliyor. Neyse, kaleminize sağlık.
Yorumların tamamını okumak için tıklayın. |
Sponsor
Kısa İpuçlarıEn Son YorumlananlarEn Son Yorumlar
Linkler
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
© 2005-2007 Obi Tüm Hakları Saklıdır.
sohbet -
Chat odaları -
Netlog, Siberalem -
Netlog - chat -