OBİDERGİ' nin Daha da Zenginleştirilip Güçlendirilmesi İçin Neler Yapılabilir?
OBİDERGİ Sitesine Sahip Çıkarak Büyütelim.
ObiDergi ekibine kahve ısmarlamak ister misiniz? :)
Etiket
obidergi
yazı
katkı
zengin
belge
resim
site
istatistik
OBİDERGİ kaç kişi tarafından biliniyordur acaba? Her gün toplam kaç insan bu siteyi ziyaret ediyor? Bunu bilmiyorum ama, siteyi kurup şu an yönetmekte olan arkadaşların elinde buna ilişkin bir istatistiğin bulunduğunu tahmin ediyorum. Ama, neyse..kaç kişinin siteye giriş yaptığı hususu bizi o kadar da ilgilendirmiyor aslında. Bu iş yöneticileri ilgilendiren bir konudur. Beni ilgilendiren, her kaç ise, bu sayıyı artırmak için neler yapabileceğimiz meselesidir. Buna kafa yormak gerekiyor sanırım. Eğer istersek, kendisini “yazar” olarak siteye kaydettirmiş olanlar olarak bizler, el ele vererek OBİDERGİ’ nin yeytingini artırabiliriz. Bu iş için bir kere, elimizden geldiğince çok yazı, yorum, resim vb. belgelerle siteyi beslememiz gerekiyor. Siteyi, dışarıdan girenlerin ilgiyle izleyebilecekleri verilerle bezemeliyiz. Sonra, sitenin tanıtımı işi de önemlidir tabi. Dost ve arkadaşlarımıza sitemizden bahsedersek, onlar da buranın birer müdavimi haline gelebilir, hatta, diliyorlarsa kendileri de daha sonra buraya yazı vb. katkısında bulunabilirler. Bu önerileri çoğaltmak mümkündür. Bu arada, bu söylediklerim benim kişisel görüşlerimdir. Aksi şeyler her zaman söylenebilir. İçimden geldiği için böyle bir yazı yazayım dedim, o kadar. Sitenin sahibi yada yetkilisi olmadığımı da tekrarlamak istiyorum. Bu konuda görüşü olanların, düşüncelerini sitede dile getirmelerinin yararlı olacağı kanaatindeyim. Bir sonraki yazıda görüşmek dileğiyle dostlar…
Yazdırılabilir Sayfa |
Word'e Aktar |
Tavsiye Et
| Yorum Yaz
Hayat Esintileri |
En Çok Okunan Yazılar |
|
|
|
|